Zomerweer in aantocht rond Nerja

NERJA – Na een relatief ‘koud’ weekeinde (waarbij zaterdag amper de 15 graden Celsius werd gehaald) lijkt er halverwege deze week weer sprake te zijn van zomerweer in Nerja en omstreken. De temperaturen lopen daarbij momenteel gestaag op, waarbij woensdag 2 maart een gemiddelde dagtemperatuur van 23 graden wordt verwacht door het Spaanse meteorologische instituut Aemet.

Ook de harde wind van de afgelopen dagen, die daarmee veel koude lucht aanvoerde, gaat per dag verder liggen. Op dinsdag 1 maart kan het al 22 graden worden in Nerja. Later in de week voorzien de weerkundigen echter opnieuw een daling van de temperaturen, regenval blijft volgens hen echter uit en de zon schijnt deze week dagelijks volop.

foto (94)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s