‘Gran Nevada’ op Plaza Cavana

NERJA – De programmering in het kerstprogramma aan activiteiten in Nerja krijgt woensdagavond 30 december een vervolg op het Plaza Cavana, direct achter de El Salvador-kerk naast het Balcón van Europa. Vanaf 17.00 uur wordt daar een ‘Gran Nevada’ gehouden, welke tot 21.30 uur duurt.

Vanaf 19.00 uur staat er bij het Giner de los Ríos, naast het Plaza Cavana, een familiespektakel op de rol onder de naam ‘Canta, baila y juega con Chispiguay’. Hierbij voeren zang, dans, en kinderspelen de boventoon.

Nerja Navidad 3012

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s