Eindejaarsfeest Plaza de la Iglesia Frigiliana

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana, gelegen op amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja, wordt het jaar 2015 op 31 december afgesloten met een spectaculair eindejaarsfeest. Deze ‘Nochevieja’ vindt plaats op het Plaza de la Iglesia.

Daar verzamelen de inwoners en toeristen zich vanaf 23.00 uur, om met champagne en het eten van de traditionele twaalf druiven (één voor geluk in elke maand van het nieuwe jaar) het jaar 2015 af te sluiten en het nieuwe jaar 2016 in te luiden. Dit gebeurt onder de klanken van het Orquesta Nueva Generación.

Frigiliana dic_2015_fiesta_nochevieja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s