Nederlandse filmpremière in La Herradura

LA HERRADURA – In het Centro Civico van de kustplaats La Herradura gaat op vrijdag 9 oktober een Nederlandse film in première. Het gaat om de Engelstalige versie van de documentaire ‘Het Geluk van het Hoefijzer’, die onder de naam ‘The Horseshoe’s Happiness’ vanaf 21.00 uur die avond in het Centro Civico wordt vertoond.

De film handelt over het dorp La Herradura en Tijs Groen, een professionele Nederlandse atleet (drievoudig nationaal kampioen) die besloot zijn atletiekcarrière te beëindigen om een nieuw avontuur als gitarist in Zuid-Spanje na te streven. De uit Zevenaar afkomstige Groen verhuisde naar La Herradura, waar hij vanuit een omgebouwde bestelbus nog af en toe hardloopt maar vooral bezig is met inspiratie voor en verbetering van zijn gitaarspel. De film volgt hem tijdens zijn eerste jaar in Spanje waarin hij meer en meer geconfronteerd wordt met de consequenties van zijn keuzes. Hij moet steeds meer antwoorden vinden op de vragen waar hij vandaan komt en waar hij naartoe gaat. De toegang tot de première in La Herradura is op 9 oktober gratis.

Bijdrage: Jeroen Stultiens

Herradura Horseshoe Happiness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s