Carrusel Ecuestre Villa de Nerja tijdens Feria

NERJA – Een van de nieuwe activiteiten tijdens het het jaarlijkse stadsfeest Feria de Nerja, dat dit jaar van 8 tot en met 12 oktober wordt gehouden, is de I Carrusel Ecuestre Villa de Nerja. Deze tocht voor ruiters en amazones (zonder uitzondering gehuld in fraaie klederkracht) zal dagelijks een vaste route afleggen en wordt daarbij muzikaal begeleid door de Grupo de tamborileros de la Hermandad de Nuestra Señora del Rocío de Málaga-La Caleta.

Het paardenevenement vindt gedurende de Feria dagelijks plaats tussen 12.00 en 19.00 uur. Verzamelpunt is telkens het Parque Verano Azul. Vanaf daar wordt vertrokken voor de volgende route door de straten van Nerja :  Calles Antonio Ferrandis “Chanquete”, Mérida, Chaparil, Castilla Pérez, Diputación, Plaza Cavana, Carmen, Balcón de Europa, Puerta del Mar, Pintada, Angustias, San Miguel, Plaza de Cantarero, Alejandro Bueno, Herrera Oria, Ruperto Andúes, Torrox, Los Huertos, Frigiliana naar het Carabeo-feestterrein.

Aan het einde van de route is er een paëlla-maaltijd voor de deelnemers, omlijst door een optreden van de groep Flamenquito.

Nerja Feria Paarden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s