Kortingen op skipas Sierra Nevada

MONACHIL – Tot en met 30 september geldt nog een ‘vroegboekkorting’ op het aanschaffen van skipassen voor het wintersportgebied Sierra Nevada. Dit fraaie berggebied ligt op iets meer dan een uur autorijden van Nerja, naast Granada.

Met de eerste regen in de kustgebieden viel deze week in de Sierra Nevada tegelijkertijd alweer de eerste sneeuw. Via de website http://sierranevada.es/en/ (Engelstalige versie) is het nu nog mogelijk om (familie)skipassen aan te schaffen met kortingen tot 20 procent.

In de ‘winter’ aan de Costa del Sol is het vaak mogelijk om in de ochtenduren en vroege middaguren te skiën in de indrukwekkende sneeuw van de Sierra Nevada, om dan amper anderhalf uur later bij temperaturen boven de twintig (en soms dertig) te genieten van de zon op een zonnebed aan één van de stranden bij Nerja.

IMG_6891 IMG_6911

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s