Spetterend concert afsluiting Festival Tres Culturas

FRIGILIANA – Meer dan zesduizend mensen waren gisteravond getuige van het afsluitende concert tijdens het Festival 3 Culturas in Frigiliana. De band Manu Chao zorgde voor een afgeladen voetbalstadion aan de bergrand van Frigiliana, de show was spetterend en dat resulteerde in een uitzinnige mensenmassa die volkomen uit zijn dak ging.

Het concert begon met drie kwartier vertraging, was veel bezoekers vanuit Nerja prima uitkwam. Daar vandaan stond namelijk een file vanaf de rotonde bij de Lidl-supermarkt over de gehele slingerende bergweg naar Frigiliana. De tocht vanuit Nerja naar Frigiliana, normaal gesproken per auto te doen in amper tien minuten, duurde voor de meesten dan ook meer dan een uur.

Het lange wachten bleek de moeite meer dan waard. Manu Chao bracht een geweldige show, af en toe niet helemaal zuiver maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door het enthousiasme van de bandleden. Na afloop van het concert bevolkte de mensenmassa tot ver na middernacht de smalle straten van het bergdorp, waar talloze stands met drankjes en eetwaren samen met staartartiesten voor vertier zorgden.

Manu Chao in concert, Frigiliana 20150830. Foto (c) Tomas Broersma
Manu Chao in concert, Frigiliana 20150830. Foto (c) Tomas Broersma
Manu Chao in concert, Frigiliana 2015. Foto (c) NerjaDigitaal
Manu Chao in concert, Frigiliana 2015. Foto (c) NerjaDigitaal
Chao 2
Mensenmassa tijdens het concert van Manu Chao, Frigiliana 2015. Foto (c) NerjaDigitaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s