Granada pakt eerst winst van seizoen

MADRID – In de Spaanse Primera División heeft het Andalusische Granada CF zondagavond voor een verrassing gezorgd door de uitwedstrijd bij Getafe met 1-2 te winnen. In het voetbalstadion Coliseum Alfonso Pérez was de thuisclub weliswaar iets sterker, maar Granada bleek doeltreffender.

Bij rust was de stand al 0-2 na doelpunten van El-Arabi (25ste minuut) en Success, die vier minuten later zijn naam eer aan deed. Pas tien minuten voor tijd slaagde Getafe er via Latifa in wat terug te doen: 1-2. Met de zege pakte Granada de eerste drie punten van het nieuwe seizoen, nadat een week eerder in eigen huis werd verloren van de verrassende (mede)koploper in Spanje, Eibar.

Foto (c) NerjaDigitaal.com
Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s