Temperaturen iets verder naar beneden

NERJA – In en rond Nerja gaan de temperaturen de komende week iets verder naar beneden. Tot en met dinsdag 1 september wordt de 30 graden nog gehaald, daarna zakt het kwik via 29 graden (woensdag) naar 27 (donderdag) en 25 graden Celsius op zaterdag 5 september. Dit voorziet het Spaanse meteorologisch instituut Aemet.

Met name maandag 31 augustus kan daarbij een bewolkte (en drukkend warme) dag worden, daarna brandt de zon weer grote gaten in het wolkendek. Aan het einde van de komende week steekt de bewolking de kop weer wat op, ook wakkert de momenteel erg zwakke bries aan tot een serieuze wind. Aan het einde van de week zakken ook de nachttemperaturen voor het eerst sinds tijden weer onder de 20 graden.

Burriana20130502 4 Groot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s