Openingsprogramma Feria de Maro

MARO – Het jaarlijkse dorpfeest van Maro, het Feria de las Maravillas dat van 4 tot en met 8 september op de kalender staat, wordt vrijdagavond 4 september geopend met een reeks aan activiteiten. Zo is er ’s avonds onder meer de verkiezing tot koningin en koning van het feest (22.30 uur), zijn er hardloopwedstrijden (19.00 uur) en treedt ’s avonds zowel de dansgroep Grupo de Baile de Christian (21.30 uur) als het Orquesta Tejeda (23.00 uur) op.

Zaterdag 5 september is het een speciale middag voor kinderen. Alle kermisattracties zijn daarbij voor de helft van de prijs toegankelijk. Die dag wordt begonnen met een processie door de straten van Maro, welke begint bij de kerk en wordt begeleid door het lokale muziekkorps San Miguel Arcángel. Vanaf 13.00 uur wordt het ‘Feria del Día gehouden op het Plaza de las Matavilles, met onder meer live-muziek van de band Sondelarte.

Rond 16.00 uur is er de verkiezing van de ‘Miss Flamenca’, waarbij typische Andalusische flamencokledij een hoofdrol vervult. Om 17.00 uur is er het ‘Carreras de Cintas’, een lokaal paardenspektakel waarna vanaf 21.00 uur wordt gedanst in de centrale feesttent bij de begeleidende klanken van het orkest Tejeda.

MaroCentrum3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s