PSV-Feyenoord bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana, worden alle belangrijke voetbalwedstrijden live uitgezonden op grote tv-schermen. Dit weekeinde zijn daar alle belangrijke wedstrijden in de de Nederlandse competitie te volgen.

Zo is er zondag de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord (aanvang 16.45 uur) te. De uitzendingen worden veelal aangepast aan de wensen van het aanwezige publiek. Ook uit de Engelse en Spaanse competitie zijn er veel wedstrijden live te volgen bij El Fuego. Ook is er aandacht voor het in Ierland uitermate populaire gaelic-football met onder meer de wedstrijd tussen Dublin en Mayo (vanaf 15.30 uur).

Camera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s