Manu Chao sluit 3 Culturas af

FRIGILIANA – Met een opteden van de Franse zanger/gitarist (van Spaanse komaf) Manu Chao sluit het X Festival Frigiliana 3 Culturas dit jaar op spectaculaire wijze het populaire festival af. De afsluitende act zal plaatsvinden in het voetbalstadion van Frigiliana, een unieke locatie aan de zijkant van het dorp en direct naast een dal met uitzicht op de omringende bergen. Manu Chao brengt daar een gedeelte uit zijn Europese tour ‘La Ventura’ ten gehore. Het optreden begint zondagavond 30 augustus rond 22.00 uur en duurt tot middernacht.

Vanaf 12.00 uur in de middag zijn er allerlei activiteiten tijdens de slotdag van het populaire festival. Zo trekken er diverse straatartiesten door de smalle straten van het bergdorp en is er gedurende de dag vooral voor kinderen van alles te doen. Vanaf 18.00 uur zijn de diverse tapasroutes weer geopend en zijn er her en der door het dorp diverse muziekoptredens en dansshows, ook is er een uitgebreide markt met demonstraties aan oude ambachten te bezoeken.

Boeven en aap 1000 940 Avondmarkt 1 1000 940Frigiliana 3 Culturas Dag4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s