Vermaelen schiet Barcelona langs Málaga

BARCELONA – In de Spaanse Primera División hield Málaga CF zaterdagavond lang stand bij Barcelona. De Andalusische club leek zelfs op weg naar minimaal een puntendeling of een herhaling van vorig jaar (toen stuntte Málaga met een 0-1 bij Barcelona). Een verwoestende uithaal van de Belg Thomas Vermaelen, een kwartier voor het einde, zorgde echter toch voor een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisclub.

Daarvoor was Barcelona wel sterker, maar Málaga had verdedigend de zaken goed op orde was bovendien af en toe ook zelf gevaarlijk. Bovendien stak doelman Kameni in uitstekende vorm en stond deze meerdere keren een Catalaanse treffer in de weg. Op de uithaal van Vermaelen, in de 73ste minuut, was ook hij kansloos: 1-0.

Messi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s