Doelpuntloos gelijkspel Málaga CF in Copa EuroAmericana

BUENOS AIRES – De Andalusische voetbalclub Málaga CF is er in Argentinië ook in de tweede wedstrijd voor de Copa EuroAmericana niet in geslaagd een duel in winst om te zetten. Nadat er eerder deze week in een spectaculair duel met 3-2 werd verloren van het Chileense Deportivo Cali, kwam de Spaanse subtopper in een regenachtig en koud Buenos Aires niet langs het Argentijnse CA San Lorenzo de Almagro: 0-0.

Bij Málaga was er in de eerste helft een glansrol weggelegd voor de Nederlandse Marokkaan Nordin Amrabat, die onder meer na een half uren spelen zijn ploeggenoot Horta is scoringspositie bracht. Die zag zijn inzet echter gekeerd door de Argentijnse doelman. Veel verder dan dat kwam Málaga niet, ook San Lorenzo wist niet te scoren.

In wedstrijden voor de Copa EuroAmericana wordt bij een gelijkspel na negentig minuten een strafschoppenserie afgewerkt om een winnaar aan te wijzen. Daarin was de thuisclub de gelukkigste: 4-3.

Opstellingen:

CA San Lorenzo: Delvecchi, Prósperi, Fontanini, Caruzzo, Arias, Catalán, Kalinski, Quignón, Rolle, Barrientos en Blandi.

Málaga CF: Pol, Juankar, Filipenko, Angeleri, Rosales (M. Torres, 61’), Tissone, Recio, Espinho, Horta (Fornals, 61’), Amrabat, Amrabat (Duda, 80’) en Duje Cop (Charles, 61’).

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s