Openlucht concert Carlos Baute op Plaza d’España

NERJA – In het kader van 56e Festival Internacional de Música y Danza treedt de Venezolaanse zanger Carlos Baute zaterdagavond 8 augustus op in Nerja. Dit openlucht concert vindt plaats op het Plaza d’España in het centrum, direct achter het Balcón de Europa. De aanvangstijd is gesteld op 22.00 uur, de toegang is gratis.

De in Caracas (Venezuela) geboren Baute (41) woont al jaren in Spanje en is daar een populaire zanger en tv-presentator. Zijn concert is derde in de rij aan openlucht-concerten van het Festival Internacional de Música y Danza, dat op 15 augustus wordt afgesloten met een grote flamenco-show op het Plaza d’España.

Nerja Festival Musica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s