Einde ‘soap rond parkeergarage’ lijkt nabij

NERJA – De lang slepende ‘soap’ rond de parkeergarage bij Playa Burriana in Nerja lijkt eindelijk tot een einde te komen. De parkeergarage zou ruimschoots voor deze zomer functioneel zijn om de parkeerdruk nog voor het seizoen te verlichten, maar tot op heden bleven de deuren gesloten. Geknoei met vergunningen en een probleem inzake de stroomvoorziening leken daaraan ten grondslag te liggen.

Vandaag, vrijdag 31 juli, was er eindelijk beweging bij de entree van de garage. De blokkerende blokken werden, op één na, allemaal verwijderd en zowaar gingen de deuren een stuk open. Over de exacte opening wist echter niemand een zinnig woord te zeggen. ‘Vanavond, of anders morgen’, meldde de Spaanse buurman van de parkeergarage vrijdag rond het middaguur stellig.

De parkeergarage moet straks plaats bieden aan 240 voertuigen, hetgeen de parkeerdruk op de boulevard van Burriana aanzienlijk zal verlichten. De garage is gebouwd op een totale oppervlakte van 6.500 vierkante meter, voor de realisatie is een totaalbudget van 2,6 miljoen euro uitgetrokken. Naast de garage is ook een ruimte voorzien voor een vestiging van de plaatselijke VVV.

BurrianaParkeergarage1 BurrianaParkeergarage2

Een gedachte over “Einde ‘soap rond parkeergarage’ lijkt nabij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s