Granada CF op titelkoers

MIRANDA DE EBRO – Met nog één competitieronde voor de boeg ligt de Andalusische voetbalclub Granada CF op titelkoers in de Spaanse Segunda División. De formatie versloeg  zaterdagavond 20 mei in Miranda de Ebro tegenstander CD Mirandés met 1-3 en staat nu met 72 punten aan de leiding.

Zeker is de titel echter nog allerminst want de concurrentie aast op een misstap van Granada in de laatste competitiewedstrijd tegen CD Leganés: UD Las Palmas volgt met 71 punten, Deportivo Alavés staat derde met 70 punten én zelfs de huidige nummer vier, Levante UD, is theoretisch nog in de race met 69 punten.

Bij en tegen Mirandés kwam Granada eigenlijk geen moment in de problemen. De thuisclub moest al na 24 minuten met tien man verder na een rode kaart voor Álvaro Sanz. Zes minuten later profiteerden de bezoekers al van het numerieke veldoverwicht via een treffer van Antonio Puertas: 0-1. Roberto López-Alcaide deed twaalf minuten na rust wat terug voor de thuissclub (1-1) maar amper vijf minuten later stelde Puertas met zijn tweede doelpunt weer orde op zaken: 1-2. Bryan Zaragoza-Martínez bepaalde twaalf minuten voor tijd de eindstand op 1-3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s