Málaga CF bijt nog een keer van zich af

MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 13 mei in het eigen La Rosaleda-stadion een knappe 2-0 overwinning geboekt op CD Mirandés. De vrijwel zekere degradant (louter theoretisch bestaat er nog een ontsnappingsroute bij winst in de twee resterende competitiewedstrijden én bij verlies van de naaste concurrenten) klopte de middenmoter in een gelijk opgaande wedstrijd.

Alberto Escassi opende in de zeventiende minuut de score voor de thuisclub, Lago Júnior verdubbelde de marge twee minuten na de rust (2-0). Málaga treft in de laatste twee competitieronden nog Deportivo Alavés (uitwedstrijd, zaterdag 20 mei) en UD Ibiza (thuis, zaterdag 27 mei).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s