Granada CF doet goede zaken in titelrace

GRANADA – Met een solide 2-0 overwinning op hekkensluiter CD Lugo heeft de Andalusische voetbalclub Granada CF zaterdagvond 13 mei goede zaken gedaan in de titelstrijd voor de Spaanse Segunda División. Met nog twee speelronden voor de boeg veroverde Granada de koppositie, al komen de andere vier kampioenskandidaten UD Las Palmas, SD Eibar, Deportivo Alavés en Levante UD vandaag (zondag 14 mei) nog in actie.

Granada kende tegen Lugo weinig problemen en stond na twintig minuten al met 2-0 voor. De doelpunten kwamen van Antonio Puertas en Bryan Zaragoza-Martínez. Zaterdag 20 mei speelt Granada een uitwedstrijd tegen CD Mirandés, een week later wordt de competitie afgesloten met een thuisduel tegen CD Leganés.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s