Nerja viert zondag Día del Residente

NERJA – Op het Plaza de España van Nerja, in het verlengde van het Balcón de Euroae en direct achter het gemeentehuis, wordt jaarlijks de ‘Día del Residente’ gehouden. Dit jaar staat op zondag 7 mei de twintigste editie van dit evenement op rol.

Daarbij kunnen de buitenlandse inwoners van de kustplaats zichzelf en hun activiteiten presenteren aan de lokale inwoners. In 2019 kwamen meer dan vijfduizend bezoekers af op dit evenement, in de jaren daarop gooide het Corona-virus roet in het eten.

Onder de deelnemers bevindt zich van alles en nog wat: tijdens de laatste editie gaven een Duits shantikoor tot een Zweeds tijdschrift, Engelse dierenorganisaties, bridgeclubs, golfclubs en verenigingen voor ouderen acte de presence.

Het evenement duurt van 12.00 tot 19.00 uur en wordt geopend met een concert door de Banda Municipal de Música de Nerja. Daarna zal er de hele dag live-music te horen zijn vanaf een groot podium, verzorgd door diverse bands en artiesten uit allerlei landen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s