Viering Día Internacional de la Danza in Nerja

NERJA – Nerja viert op vrijdag 28 april de Día Internacional de la Danza met dansshows op verschillende plaatsen in de binnenstad. De dag wordt om 12.00 uur begonnen met een optreden van de ouderengroep van de Escuela Muncipal de Música y Danza op het Balcón de Europa.

Om 13.15 uur staat er een optreden gepland van de jongeren van de Escuela de Música y Danza in het Centro Cultural Villa de Nerja, met medewerking van de dansschool Fernando Hurtado. Die laatste groep verzorgt ook vanaf 18.00 uur een dansshow, wederom in het Centro Cultural Vila de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum van de stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s