Film ´The last Vermeer´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 16 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The last Vermeer´ van de regisseur Dan Friedkin vertoond.

Deze Amerikaanse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelse uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling. Hoofdrollen in deze film zijn er voor Guy Pierce en Claes Bang. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt twee uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s