Granada CF blijft op promotiekoers

GRANADA – In het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion heeft Granada CF zaterdagmiddag 15 april een nieuwe stap gezet richting promotie/terugkeer naar het hoogste Spaanse voetbalniveau. De Andalusische formatie won de topper in de Segunda División tegen de rechtstreekse concurrent UD Las Palmas met 2-1.

De thuisclub trok voortvarend uit de startblokken en nam na zestien minuten spelen de leiding in de wedstrijd via een treffer van Óscar Melendo. Vlak voor rust verdubbelde de Albaniër Myrto Uzuni de score. De bezoekers vochten zich vijf minuten na de pauze terug in de wedstrijd door een doelpunt van Saúl Coco (2-1). Verder kwam Las Palmas evenwel niet. Vier minuten voor tijd werd Victor Machín Pérez (voetbalnaam ´Vitolo´) namens de bezoekers nog met een rechtstreekse rode kaart van het veld gestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s