Málaga CF grijpt strohalm

VILLAREAL – Met een 1-2 overwinning in de uitwedstrijd op de reserves van Villareal CF heeft de Andalusische voetbalclub Málaga CF vrijdagavond 7 april een van de laatste strohalmen gegrepen in een ultieme poging om degradatie uit de Spaanse Segunda División alsnog te ontlopen.

Mede door deze zwaar bevochten zege staat Málaga nu, met nog zeven wedstrijden voor de boeg, met 33 punten op de twintigste plaats met een achterstand van vijf punten op de veilige achttiende plaats. De blauw-witte formatie begon voortvarend aan het duel en kwam na amper een kwartier spelen op 0-1 via een treffer van Pablo Chavarría. Een kwartier later verdubbelde Rubén Castro de score, waarna de bezoekers met een 0-2 voorsprong de rust ingingen.

Toch werd het nog benauwd voor Málaga, toen de thuisclub door Sergio Carreira in de 63ste minuut de aansluitingstreffer (1-2) produceerde. Ondanks het felle aandringen van Villareal B hield Málaga in het verdere verloop van het duel stand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s