Granada CF morst kostbare punten

ZARAGOZA – Het Andalusische Granada CF is zaterdag 8 april voorlopig afgehaakt in de strijd om het Spaanse voetbalkampioenschap in de Segunda División. De club verloor de uitwedstrijd tegen Real Zaragoza met 1-0 en morste daarmee dure punten in de strijd met de naaste concurrenten SC Eibar en UD Las Palmas.

Granada had in Zaragoza wél de gehele wedstrijd een veldoverwicht maar zag geen kans om dit in doelpunten uit te drukken. Daar tegenover stond dat Francisco Gámez López voor Real Zaragoza na ruim een half uur spelen het vizier wél op scherp had staan toen zich een mogelijkheid aandiende: 1-0. Granada bleek in het vervolg van de wedstrijd niet bij machte de opgelopen schade te repareren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s