Nederlagen voor Málaga CF en Granada CF

MALAGA/GRANADA – De 34ste speelronde voor de Spaanse Segunda División is voor de Andalusische voetbalclubs Málaga CF en Granada CF uitgelopen op een teleurstelling. Beide clubs verloren afgelopen weekeinde hun respectievelijke uitwedstrijden met 1-0.

Voor Granada betekende dat kostbaar puntverlies in de race om het kampioenschap én de zo gewenste promotie naar de Primera División, Málaga werd door dit verlies nog dieper in de degradatiezorgen geduwd.

Málaga ging zondagavond met 1-0 onderuit bij FC Andorra, Granada slaagde er niet om Sporting Gijón te bedwingen: 1-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s