Zangeres Nuria Fergó in Centro Cultural

NERJA – De uit Nerja afkomstige en in Spanje bekende zangeres Nuria Fergó verzorgt vrijdagavond 10 maart een optreden in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum van de stad. Het concert genaamd ´Mi última noche con Sara´ begint om 20.00 uur en duurt circa één uur.

De entreeprijs bedraagt vijftien euro per persoon, kaarten kunnen in de voorverkoop worden besteld aan de kassa´s van het Centro Cultural óf via de link https://mientrada.janto.es/espectaculo/evento/NERJNURIAFERGO.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s