Europees clubvoetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week de Europese avonturen van zowel AZ als Feyenoord te volgen.

AZ speelt voor de Conference League in de achtste finales dinsdagavond 7 maart (aftrap 18.45 uur) een uitwedstrijd tegen het Italiaanse Lazio Roma. De return in Alkmaar staat gepland op donderdag 16 maart (21.00 uur).

Feyenoord komt in de achtste finales van de Europa League donderdagavond 9 maart in actie voor een uitwedstrijd tegen het Oekraïense FK Sjachtar Donetsk (vanaf 21.00 uur). De return in Rotterdam wordt afgewerkt op donderdagavond 16 maart (18.45 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s