21ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 21ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De 21ste competitieronde wordt vrijdagavond 10 februari om 20.00 uur in Alkmaar geopend met het duel tussen AZ en Excelsior. Een dag later (zaterdag 11 februari) staan NEC-SC Cambuur (18.45 uur), PSV-FC Groningen (20.00 uur) en FC Emmen-Fortuna Sittard (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 12 februari staan dan Sparta-Go Ahead Eagles  (12.15 uur), SC Heerenveen-Feyenoord, Vitesse-FC Utrecht (beiden vanaf 14.30 uur), Ajax-RKC Waalwijk en FC Twente-Volendam (beiden aanvang 16.45 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 10 februari (aftrap 21.00 uur) een uitwedstrijd tegen Albacete voor de Segunda División en komt het Andalusische Granada CF in dezelfde divisie vrijdagavond 10 februari vanaf 21.00 uur in actie voor een thuiswedstrijd tegen Tenerife.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s