Gitarist Pablo Alcázar komt weer naar Centro Cultural

NERJA – De uit Nerja afkomstige gitarist Pablo Alcázar verzorgt vrijdagavond 10 februari een optreden in het Centro Cultural Villa de Nerja. Alcázar komt voor het zevende achtereenvolgende jaar naar het theater aan de Calle Granada 45, waarbij hij onder meer nummers ten gehore brengt van zijn cd ‘Mediterráneo’.

Het optreden begint om 20.00 uur een duurt circa een uur. Toegangskaarten (twaalf euro per stuk) zijn vooraf te reserveren bij de kassa’s van het theater of via de link https://mientrada.janto.es/espectaculo/evento/NERJPABLOALCAZAR .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s