Aemet voorziet dagen met neerslag voor Nerja en naaste omgeving

NERJA – Het heeft er alle schijn van dat Nerja en naaste omgeving een paar regenachtige dagen staat te wachten. De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht met ingang van dinsdag 7 februari relatief veel neerslag aan de Costa del Sol, zo blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen.

Op dinsdag 7 februari bestaat er de gehele dag en avond kans op een bui, waarbij de temperaturen niet hoger komen dan een gemiddelde waarde van vijftien graden Celsius. Datzelfde geldt voor woensdag 8 februari, al is er dan grote kans op opklaringen na het middaguur. De rest van de week blijft het volgens de huidige vooruitzichten bewolkt rond Nerja, met gemiddelde temperaturen van maximaal achttien graden Celsius. Vanaf woensdag neemt bovendien de wind fors in kracht toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s