Málaga CF blijft punten morsen

MALAGA – Ondanks een kleine opleving in de afgelopen weken waarbij her en der wat punten werden gesprokkeld, slaagt het Andalusische Málaga CF er maar niet in zich te ontworstelen aan de onderste regionen van de Spaanse Segunda División. Vrijdagavond 3 februari verspeelde de blauw-witte formatie opnieuw drie punten in de thuiswedstrijd tegen Real Oviedo: 0-1.

Het winnende doelpunt kwam in de tweede helft (58ste minuut) tot stand en kwam op naam van Manu Vellejo. Twee minuten later werd Esteban Burgos van de thuisclub met rood van het veld gestuurd en kon Málaga de jacht op minimaal één punt vergeten.

In de competitiestand bivakkeert Málaga nu nog altijd in de degradatiezone op een twintigste plaats. Zondag 12 februari wacht Málaga de volgende uitdaging met een uitwedstrijd tegen subtopper Albacete.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s