Film ´The last bookshop of the world´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 5 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The last bookshop of the world´ van de regisseur Rax Rinnekangas vertoond. Deze Fins/Spaanse productie uit 2017 is te zien in de originele Spaans/Frans/Duitse/Finse uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Nacho Angulo en Hannu-Pekku Björkman. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s