Zeventiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de zeventiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De zeventiende competitieronde wordt vrijdagavond 20 januari om 21.00 uur in Rotterdam geopend met het duel tussen Excelsior en Volendam. Op zaterdag 21 januari staan dan NEC-FC Emmen (19.45 uur), Cambuur-Sparta (21.00 uur), PSV-Vitesse (eveneens vanaf 21.00 uur) en RKC Waalwijk-Go Ahead Eagles (22.00 uur) op het programma. In die laatste wedstrijd gaan de Deventenaren op jacht naar het clubrecord van ongeslagen wedstrijden, nadat vorige week het uit 1970 stammende record van elf wedstrijden op rij in de Eredivisie werd geëvenaard.

Op zondag 22 januari speelt om 13.15 uur Heerenveen in eigen huis tegen FC Groningen. Om 15.30 uur is het de beurt aan de klassieker tussen Feyenoord en Ajax in Rotterdam. Tegelijkertijd speelt FC Twente tegen FC Utrecht, de competitieronde wordt vanaf 17.45 uur in Alkmaar afgesloten met de wedstrijd tussen AZ en Fortuna Sittard.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagmiddag 21 januari (aftrap 16.15 uur) een thuiswedstrijd tegen Burgos voor de Segunda División en komt het Andalusische Granada CF in dezelfde divisie zaterdagavond 21 januari vanaf 18.30 uur in actie voor een thuiswedstrijd tegen UD Ibiza.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s