Zanger en gitarist Ben James treedt op bij Fitzgerald´s

NERJA – Bij Fitzgerald´s Bar I, op de hoek van park Verano Azul (Calle Antonio Ferrandis Chanquete) onder het pand van de Carrefour-supermarkt in Nerja, treedt zaterdagavond 21 januari de zanger en gitarist Ben James op.

De entreeprijs voor het optreden van James bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de Carrefour-supermarkt in Nerja, bedraagt twaalf euro (inclusief diner). Het optreden begint om 21.00 uur. Vooraf reserveren is mogelijk via het telefoonnummer +34 951 550 585.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s