Film ´Hit the road´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 15  januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Hit the road´ van de regisseur Panah Panahi vertoond. Deze Iraanse productie uit 2021 is te zien in de originele Perzische uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Pantea Panahiha, Mohammad Hassan Madjooni en Rayan Sarlak. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt ruim anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s