Málaga CF op valreep naast CD Tenerife

MALAGA – In het eigen La Rosaleda-stadion redde voetbalclub Málaga CF zaterdagavond 7 januari op de valreep een punt tegen opponent CD Tenerife. De bezoekers stevenden op een 0-1 winst af maar Málaga kwam drie minuten voor het laatste fluitsignaal alsnog langszij: 1-1.

Beide ploegen uit de staart van de Spaanse Segunda División hielden elkaar lang in evenwicht, tot de Engelsman Samuel Sashoua Tenerife met nog een kwartier op de klok op een 0-1 voorsprong zette. De thuisclub probeerde in de slotfase met alle macht de gelijkmaker te forceren en zag die inzet vlak voor tijd beloond: Rubén Castro liet La Rosaleda ontploffen met zijn treffer: 1-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s