Vijftiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de vijftiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De vijftiende competitieronde wordt vrijdagavond 6 januari om 20.00 uur in Enschede geopend met het duel tussen FC Twente en Emmen. Een dag later (zaterdag 7 januari) staan de wedstrijden RKC-Heerenveen (16.30 uur), AZ-Vitesse (18.45 uur), Fortuna Sittard-Go Ahead Eagles (20.00 uur) en PSV-Sparta (aanvang 21.00 uur) op de rol.

Op zondag 8 januari volgen dan nog FC Utrecht-Feyenoord (12.15 uur), Cambuur-Volendam (14.30 uur), NEC-Ajax (aftrap eveneens om 14.30 uur) en Excelsior-FC Groningen (16.45 uur).

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zaterdagavond 7 januari (aftrap 18.30 uur) een thuiswedstrijd tegen CD Tenerife voor de Segunda División en komt het Andalusische Granada CF in dezelfde divisie zondagmiddag 8 januari in het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion vanaf 14.00 uur in actie tegen Cartegena.

Foto: Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s