Diverse activiteiten op Plaza d´España

NERJA – Op het Plaza d´España van Nerja, in het verlengde van het Balcón d´Europa, vinden maandagavond 2 januari diverse activiteiten plaats. Zo is er een groep die de specifieke klanken van de zumba-muziek ten gehore brengt, laat een dansgroep haar kunsten zien en is er een optreden van een koor.

De reeks aan activiteiten begint rond de klok van 17.00 uur en wordt geopend door de zumba-groep G y J, om 18.00 uur gevolgd door een optreden van de dansgroep Christian David Callejón. De serie aan optredens wordt rond de klok van 20.00 uur afgesloten met een nieuwsjaarconcert van het koor Coral Alminares.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s