Aangename eerste week van het jaar voor Nerja en omgeving

NERJA – Volgens de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) staat Nerja en directe omgeving een aangename eerste volle week van het jaar 2023 te wachten. De temperaturen lopen daarbij op tot dagelijkse gemiddelden die tegen de twintig graden Celsius aanhikken.

Van neerslag is in de huidige weersverwachtingen geen sprake, ook de wind laat het grotendeels afweten in de eerste week van januari. Wél is er komende dagen regelmatig sprake van bewolking, waardoor de zon vaak aan het oog wordt onttrokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s