Gala Estrellados Telenerja voor Taller de la Amistad

NERJA – Lokale artiesten werken vrijdag 30 december belangeloos mee aan het jaarlijkse Gala Estrellados Telenerja, een galaconcert waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de sociale werkplaats in Nerja Taller de la Amistad. Het gala begint rond 20.00 uur, duurt circa anderhalf uur en de toegangsprijs bedraagt zes euro per persoon.

Plaats van handeling is het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gereserveerd via de link https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJGALAEST .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s