Warme en zonnige Kerst voor Nerja

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten een warme en redelijk zonnige Kerst voor Nerja en omstreken met een gemiddelde dagtemperatuur van circa 21 graden Celsius. Wél kan er op zondag 25 december sprake zijn van zogeheten zeemist.

Dit blijkt uit de weersverwachtingen voor de komende dagen. De aangename voorjaarstemperaturen houden de gehele komende week aan, van wind is daarbij nauwelijks sprake en ook neerslag wordt door Aemet niet voorzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s