Lezing ´Picasso, the origins of his art´ bij The Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan dinsdagavond 13 december een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Alejandra Caraza en heeft als titel ‘Picasso, the origins of his art´.

De lezing begint om 18.00 uur (toegang vanaf 17.00 uur) en vindt plaats in het Centro Cultural van Nerja aan de Calle Granada 45. De kosten voor deelname bedragen tien euro voor niet-leden (gratis voor leden van The Arts Society). De lezing is ook via internet (Zoom) toegankelijk. Meer informatie over de Arts Society Nerja en de betreffende lezing is te vinden op de  website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s