Halve finales WK voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de halve finales van het wereldkampioenschap in Qatar zijn deze week in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden zijn te zien op meerdere grote tv-schermen. Dinsdagavond 13 december nemen Argentinië en Kroatië het vanaf 20.00 uur tegen elkaar op, een dag later (woensdagavond 14 december, eveneens vanaf 20.00 uur) is het de beurt aan Marokko en Frankrijk in de andere halve finale.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s