Málaga CF haalt punt op bij Ibiza

IBIZA – In de competitie voor de Spaanse Segunda División hebben de twee hekkensluiters UD Ibiza en Málaga CF zondagmiddag 11 december de punten onderling verdeeld. In een gelijk opgaande wedstrijd in het stadion Can Misses van Ibiza eindigde de strijd uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel.

De bezoekers hadden wel licht de bovenhand in het duel, hetgeen na een half uur spelen ook resulteerde in de openingstreffer (0-1) van Pablo Chavarría. UD Ibiza knokte zich halverwege de tweede helft terug in de wedstrijd (1-1) via een treffer van Cristian Herrera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s