Aemet voorziet regenweek voor Nerja en omgeving

NERJA – Het is voorlopig even afgelopen met de periode aan fraai weer rond Nera. De weerkundigen van de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorzien veel regendagen de komende week, zonder dat daarbij de temperaturen veel naar beneden gaan. Die blijven voorlopig schommelen rond een gemiddelde dagtemperatuur van 20 graden Celsius.

Wél is er sprake van een daling qua temperaturen aan het einde van de komende week, als deze zakken naar circa 17 graden. Na een lange periode aan droogte lijkt het erop dat de hemelsluizen de komende dagen écht open gaan: voor iedere dag van de komende week heeft Aemet inmiddels regenval voorspeld. Ook wakkert de wind met ingang van halverwege de komende week aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s