Málaga en Granada overleven ternauwernood eerste ronde Copa del Rey

MALAGA/GRANADA – De beide Andalusische voetbalclubs Málaga CF en Granada CF hebben zondagmiddag 11 november ternauwernood de eerste ronde van de Spaanse beker, de Copa del Rey, overleefd. Málaga CF had daarvoor in de uitwedstrijd tegen het nietige SCR Pena Deportivo zelfs een strafschoppenserie nodig.

Daarin werd het uiteindelijk 7-8 in het voordeel van Málaga. Granada slaagde er wél in om tegen Yeclano Deportivo in de reguliere speeltijd de beslissing te forceren, maar  had daarbij de handen vol: 2-3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s