Week met zon én neerslag voor Nerja en omgeving

NERJA – Het heeft er alle schijn van dat Nerja en naaste omgeving een paar regenachtige dagen staat te wachten. De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet de komende week perioden met regenbuien, afgewisseld door zonnige periodes. De temperaturen blijven aangenaam met gemiddelde waarden van circa 23 graden Celsius.

De wind laat het tot halverwege de komende week vrijwel afweten, vanaf woensdag zwelt deze wat aan. Zondag 13 november lijkt in de huidige vooruitzichten een fraaie dag te worden met vooral in de ochtenduren veel zon, in de middag verschijnen er volgens de meteorologen wolkendekken aan de hemel rond Nerja.

Ook voor maandag 14 november zijn de vooruitzichten momenteel gunstig, de eerste regenbuien worden voorzien voor dinsdagmiddag 15 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s