Veertiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de veertiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De veertiende competitieronde wordt vrijdagavond 11 november om 20.00 uur in Rotterdam geopend met het duel tussen Sparta en FC Twente. Een dag later (zaterdag 12 november) staan de wedstrijden Volendam-FC Utrecht (16.30 uur), Emmen-Ajax (18.45 uur) en PSV-AZ (aanvang 21.00 uur) op de rol.

Op zondag 13 november volgen dan nog NEC-RKC (12.15 uur), Heerenveen-Cambuur, FC Groningen-Fortuna Sittard (beiden aanvang 14.30 uur), Feyenoord-Excelsior (aftrap 16.45 uur) en Go Ahead Eagles-Vitesse (20.00 uur).

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 13 november (aftrap 12.00 uur) een uitwedstrijd tegen Peña Deportiva in de eerste ronde voor de Spaanse beker, de Copa del Rey. Het Andalusische Granada CF werkt voor de diezelfde bekerstrijd op zondagmiddag 13 november vanaf 17.00 uur een uitwedstrijd af tegen Yeclana Deportivo.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s