Dertiende editie Encuentro de Coros Rocieros Villa de Nerja

NERJA – Op initiatief van het ‘Coro Rociero de la Peña Nerjeña’ wordt vrijdag 11 november de dertiende editie van het ´Encuentro de Coros Rocieros Villa de Nerja’ gehouden in het Centro Cultural Villa de Nerja.

Dit betreft een benefietconcert van diverse lokale koren, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de stichting Cáritas de Nerja. Opgetreden wordt er vanaf 21.00 uur door diverse regionale koren, waarbij ook de lokale dansgroep Grupo de Baile Flamenco de Ángela Muñoz zijn opwachting maakt. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon, tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa´s van het Centro Cultural aan de Calle Granada 45.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s